YING BIN

YING BIN Chinees Indisch Centrum!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3652 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ying Bin. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 3:42 eten uitstekend bezorging sjagereinige man had ik hem via internet nog wel 5% fooigegeven jammer
21 jun 2022 om 10:14 zoals gewoonlijk " erg goed"
20 jun 2022 om 7:48 Alles prima Eten erg lekker
19 jun 2022 om 18:41 Was super
7 jun 2022 om 10:35 Prijs kwaliteit verhouding is goed en het eten was nog warm. Alleen de kipsate was niet helemaal gaar.
5 jun 2022 om 22:38 Varkensvlees heel vet en vreemde smaak. Kip leek niet overal gaar. Ik heb alles weggegooid.
5 jun 2022 om 13:20 We hadden een grotere bestelling. Het werd warm én op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!
3 jun 2022 om 20:23 Werkelijk weer uitstekend gegeten! De beste for nam van Utrecht, en vlotte bezorging.
2 jun 2022 om 19:40 Eten was super zo als altijd en de bezorging is goed en netjes
31 mei 2022 om 6:18 Eten was heerlijk en de bezorging was op de afgesproken tijd
30 mei 2022 om 10:16 Prima maaltijden, je krijgt precies wat je besteld hebt. Alles warm.en snel geleverd.
25 mei 2022 om 9:10 Altijd super goed eten en snelle bezorging!